Detenen a l'Estat francès els fugitius del doble crim d'Abrera

La parella està acusada d'haver esquarterat el germà i d'haver-lo amagat al congelador amb la seva xicota

Un mes i mig després del doble crim d'Abrera, la policia ha localitzat la parella sospitosa d'haver assassinat a sang freda Hugo Ferrer Medrano i la seva xicota, Xianzhi Liang, d'origen xinès, a la casa que compartien a la urbanització Ca n'Amat, d'Abrera. Va ser la mare dels germans Ferrer Medrano la que va trobar casualment, el 29 de juliol, al congelador de la casa, els cossos de la parella, el d'Hugo, de 30 anys, esquarterat i repartit en diverses bosses de plàstic, i el de la noia, de 26 anys, sencer. La parella havia estat apunyalada, i després els cossos amagats al congelador. A la casa, hi vivien els dos germans amb les seves corresponents xicotes, i la mare hi va acudir perquè feia dies que ni ella ni els amics d'Hugo no el localitzaven. El germà gran, Héctor, els havia dit que Hugo no responia al telèfon mòbil perquè estava de vacances amb la seva companya. Quan la policia científica va examinar la casa, no va trobar cap indici que les víctimes haguessin estat víctimes d'un robatori i de seguida van seguir la pista del germà i la seva parella, que havien desaparegut feia uns dies i havien marxat amb els dos cotxes que tenien a la casa. A banda, les desavinences entre els dos germans eren conegudes pels veïns. Els pares dels germans havien marxat del municipi i havien deixat la casa, situada al carrer Sant Jordi, a Héctor, on es va instal·lar amb la seva companya, Susana Pérez. Segons els veïns, quan Hugo i Xianzhi van saber que esperaven una criatura, la parella es va instal·lar també a l'habitatge familiar. Des de llavors les discussions entre els dos germans sovintejaven, segons els veïns, ja que Héctor tenia la intenció de vendre la casa, que estava a nom dels seus pares, mentre que Hugo s'hi oposava. Els Mossos van distribuir les fotos dels sospitosos per les diferents policies i van emetre una ordre de crida i cerca internacional per trobar-los, davant la sospita que la parella hagués fugit a l'estranger. Dimarts, la Policia Nacional Francesa va localitzar els dos fugitius a Le Havre, a Normandia, i els va arrestar. En el moment de la detenció els dos sospitosos duien la seva documentació a sobre i van ser identificats ràpidament.

Està previst que en els pròxims dies els detinguts siguin extradits a l'Estat espanyol i que passin a disposició del jutjat que porta la investigació del cas, acusats d'un doble delicte d'assassinat. A banda, el jutge haurà de decidir també si imputa a Héctor Ferrer i Susana Pérez un delicte d'avortament, ja que la seva cunyada estava en un estat de gestació molt avançat quan va ser assassinada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.