Successos

Un veí de Sant Gregori de 71 anys mor en un xoc de cotxes a l'N-II, a Garrigàs

És la segona víctima que mor d'accident de trànsit a les comarques gironines en els deu primers dies de l'any 2015

Un veí de Sant Gregori de 71 anys, Miquel Coma Peracaula, va morir dissabte al vespre de resultes d'un xoc entre el cotxe que conduïa i un altre turisme, a la carretera N-II, en el terme municipal de Garrigàs. L'accident va passar una mica abans de les 7 de la tarda, a l'altura del quilòmetre 746 de l'N-II, just a davant del trencant de Garrigàs i de Palau de Santa Eulàlia, quan dos cotxes van xocar frontalment. De resultes del xoc va morir Miquel Coma, que conduïa un dels cotxes, mentre que el conductor de l'altre cotxe va resultar ferit i va ser traslladat en ambulància fins a l'hospital Josep Trueta de Girona. Arran de l'accident la carretera va estar tallada al trànsit durant una hora i mitja aproximadament, i es van fer desviaments als vehicles que hi circulaven.

Aquest es el segon accident mortal a les carreteres gironines des que ha començat l'any. El dia 1 de gener una dona que anava d'acompanyant en un ciclomotor va morir quan el vehicle, que conduïa el seu home, va envestir un porc senglar, a Pals. El conductor anava begut i va ser detingut.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia