Successos

Topada d'un cotxe i dues motos amb ferits, a Bescanó

El conductor d'una de les motos va caure al riu i es va fracturar el fèmur

Tots van ser traslladats al Trueta

Quatre persones van resultar ferides de diversa consideració ahir a la tarda a causa d'una topada d'un cotxe amb dues motos a la carretera N-141e al seu pas per Bescanó. Com a resultat de la topada, el conductor d'una de les motos, una Piaggio Hexagon, va resultar ferit greu en caure al riu. Es va fracturar el fèmur i va presentar hipotèrmia.

El conductor i l'acompanyant de l'altra moto, una Yamaha XC, i un dels dos ocupants del cotxe, un Citroën Xsara, van resultar ferits amb contusions diverses però de caràcter menys lleu. Tots van ser traslladats a l'hospital Trueta de Girona. El Bombers van rebre l'avís a tres quarts de cinc de la tarda. S'hi van traslladar cinc dotacions per treure un dels ocupants del cotxe.

També van haver de rescatar el conductor de la moto que va caure al riu. Agents de trànsit dels Mossos van tallar la carretera durant més d'una hora i, posteriorment, van anar donant pas alternatiu. Quan passaven deu minuts de les sis de la tarda, van restablir totalment el trànsit.

En l'atenció als accidentats, també hi van participar dues ambulàncies del Servei d'Emergències Mèdiques.

Un altre accident

Les unitats d'emergències van haver d'atendre els ocupants d'un vehicle que es va accidentar a la carretera C-65 (Girona-Sant Feliu de Guíxols), a l'altura del municipi de Llambilles. L'accident no va comportar conseqüències greus per a cap dels implicats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia