Successos

Investiguen si la caiguda d'un pal elèctric va causar un incendi a Llançà

Les flames van cremar mitja hectàrea en una zona on ahir hi va haver ratxes de vent de més de 100 km/h

Un incendi va cremar ahir 0,46 hectàrees de vegetació a Llançà. L'avís del foc es va rebre pels volts de les sis del matí a la Valleta, en una zona de molt difícil accés, on hi bufava una forta tramuntana, amb ratxes superiors als 100 km/h. Tot i el vent, les flames no es van propagar a gaire velocitat i l'incendi va quedar controlat en poc temps. Set dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat es van desplaçar a la zona del foc i hi van haver d'accedir a peu per poder efectuar les tasques d'extinció. En un primer moment s'havia estimat que s'havien cremat 1,5 hectàrees de vegetació, però hores després aquesta xifra es va rebaixar a una tercera part.

Ara els Agents Rurals estan investigant si la caiguda parcial d'un pal elèctric hauria causat l'incendi. De fet, l'única incidència remarcable pel foc van ser els problemes de subministrament elèctric que va patir el nucli de la Valleta, a tocar del quilòmetre 22 de l'N-260.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia