Uns lladres roben un copó de l'església de Begur

Missa de dissabte a les vuit del vespre a l'església de Begur. Durant l'eucaristia el mossèn, Pere Font Bosch, va cap al sagrari i s'adona que no hi ha el copó, on es dipositen les hòsties. Algú l'havia robat. «A primera vista no es veia res, però quan vaig anar a obrir el sagrari, ja em vaig adonar que algú l'havia forçat», comenta Pere Font, el qual afegeix: «Aquest copó no té cap valor econòmic i no entenc per què se'l van endur. Ni té incrustacions de pedres precioses ni tampoc era gaire antic.» El rector, que no va trobar a faltar res més, ja ha denunciat els fets als Mossos d'Esquadra. L'església parroquial de Begur està oberta de vuit del matí fins a quarts de nou de la nit i tot indica que el robatori del copó es va produir el mateix dissabte.

Altres casos

Aquesta no és la primera vegada que uns lladres opten per endur-se els copons de les esglésies, perquè en algunes ocasions sí que poden ser objectes de valor.

L'any passat, per exemple, va passar un cas semblant al de Begur. El rector de Santa Pau també es va adonar, en plena eucaristia, que li havien robat dos dels copons i també les hòsties. En altres temples de la zona, com la parròquia de Sant Esteve d'Olot, van passar robatoris semblants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.