Successos

Un conductor begut s'accidenta amb el fill menor al cotxe

En la prova d'alcoholèmia, va marcar cinc vegades més del límit màxim permès

L'incident va tenir lloc a Llambilles

Un veí de Sant Pere de Torelló, de 52 anys i de nacionalitat espanyola, va ser denunciat penalment pels Mossos d'Esquadra el 29 de novembre per un presumpte delicte contra la seguretat viària. Pels volts de dos quarts de set de la tarda, es va produir un accident de trànsit, en el qual un turisme va sortir de la via al quilòmetre 23 de la C-65, a Llambilles. Després de comprovar que el conductor i el seu fill, menor d'edat, no havien patit ferides, els agents van veure que l'home presentava signes evidents d'anar begut. En la prova d'alcoholèmia, va donar un resultat positiu d'1,37 mg d'alcohol per litre d'aire expirat: més de cinc vegades per sobre del límit màxim permès. Els efectius de l'Àrea Regional de Trànsit de Girona van citar el conductor perquè es presenti a declarar sobre els fets al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la ciutat.

D'altra banda, els agents de la mateixa àrea van detenir el 27 de novembre un veí de Salt, de 34 anys i de nacionalitat espanyola, per un suposat delicte contra la salut pública. L'actuació va tenir lloc en el marc d'un control que els Mossos feien al quilòmetre 24,5 de la C-63, a Santa Coloma de Farners. A la una del migdia, van aturar una furgoneta i van descobrir que transportava 143 plantes de marihuana. Seguidament, els policies van fer la prova de detecció d'alcohol i drogues al conductor. Aquest va donar positiu per consum de drogues, fet pel qual també va ser denunciat per una infracció administrativa de trànsit. Els Mossos van detenir el conductor i l'acompanyant va quedar citat per comparèixer al jutjat quan sigui requerit. L'arrestat, que té antecedents, va passar el dia 28 a disposició del jutjat de guàrdia de Santa Coloma, on va quedar en llibertat amb càrrecs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia