Successos

Condemnat per haver intentat matar un home a Camprodon

Jorge Enrique Castro serà condemnat a sis anys de presó per haver intentat matar un home a Camprodon. El fiscal, l'acusació particular i la defensa van pactar ahir la pena, després que l'acusat reconegués haver estat l'autor de l'apunyalament que quasi costa la vida a la víctima, amb qui estava enemistat. A més, les parts han acordat que l'acusat no es pugui acostar a menys de 500 metres de la víctima durant quinze anys. El fiscal també demana que Castro indemnitzi la víctima amb 11.931 euros per les lesions i les seqüeles.

Els fets van tenir lloc el 28 de desembre del 2013, quan el processat treballava al restaurant Metro, situat al carrer Sant Roc de Camprodon. Cap a les sis de la tarda l'home va veure la víctima parlant amb el propietari del local fora de l'establiment. De sobte, Castro va sortir al carrer i va anar de dret cap a la víctima. L'acusat portava un ganivet amagat a la part del darrere dels pantalons, que tenia una fulla d'uns 15 centímetres. Gairebé per sorpresa, el processat va treure l'arma i la va enfonsar dues vegades al tòrax de la víctima. Les dues ganivetades li van afectar un pulmó, un ronyó i la zona abdominal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia