Successos

A presó un veí de Vidreres acusat de malferir, violar i segrestar la seva parella

Els Mossos també van detenir els pares, la germana i el cunyat de l'agressor, que van mantenir retinguda la víctima a casa seva durant dotze dies

El jutge ha enviat a presó un jove de Vidreres sospitós d'haver apallissat brutalment la seva parella i d'haver-la segrestada durant dotze dies a casa dels seus pares amb l'ajuda de la família. El detingut, que té 31 anys, va atonyinar la noia, de 33, al xalet que comparteixen de la urbanització Aiguaviva Park. Quan la va tenir malferida, la va dur a casa dels pares i allà entre tots la van retenir durant gairebé dues setmanes. Li van prendre el mòbil i les claus i feien torns perquè no s'escapés. A més, durant el captiveri, el detingut la va violar. Al final, la noia va poder fugir i avisar la seva mare, que va ser qui va trucar als Mossos d'Esquadra. La noia va ingressar al Trueta amb fractures i lesions greus a l'abdomen.

Discussió el dia del Pilar

L'agressor, que té 31 anys, vivia amb la seva xicota, una noia de 33, en una casa de la urbanització Aiguaviva Park de Vidreres. El passat 12 d'octubre, la parella va discutir i el noi va clavar una brutal pallissa a la noia.

Segons ha pogut saber l'ACN, li va donar tants cops i patacades que li va fracturar diverses costelles i vèrtebres i també li va causar lesions greus a l'abdomen que li han afectat el pàncrees.

Torns de vigilància

Després d'atonyinar-la, l'agressor es va endur la víctima a casa dels seus pares, situada a la mateixa urbanització de Vidreres. A partir d'aquí, la dona va viure un autèntic infern. La família de l'agressor li va prendre el telèfon mòbil i les claus i la va retenir durant dotze dies a l'habitatge. Els pares, la germana i el cunyat de l'agressor feien torns per vigilar-la i evitar que s'escapés i pogués denunciar la situació.

A més, durant el captiveri, l'agressor també va forçar-la i la va agredir sexualment. La noia, que estava plena de blaus i malferida, va estar retinguda a la casa durant dotze dies. El passat divendres, va aconseguir escapar i va poder alertar la seva mare, que va ser qui es va posar en contacte amb el 112 i va avisar els Mossos d'Esquadra. Arran de les lesions, la víctima va haver d'ingressar al Trueta.

Família emmanillada

La policia va anar fins a la urbanització Aiguaviva Park i allà va poder detenir l'agressor. L'home té antecedents per robatoris amb violència i intimidació a l'àrea de Barcelona, però no se li'n coneixien per violència domèstica. Juntament amb ell, la policia també va emmanillar els seus pares, la seva germana i el seu cunyat.

LA DATA

12.10.14
La parella
va discutir i el noi va clavar una pallissa a la noia que li va causar lesions greus.

LA DATA

24.10.14
La noia
va poder-se escapar de la casa dels pares del seu company, on la tenien segrestada.

LA XIFRA

12
dies
va estar retinguda a casa dels pares del seu company on la família feia vigilàncies per torns.

Llibertat per als pares, la germana i el cunyat

Els cinc detinguts van passat ahir a disposició dels jutjats de Santa Coloma de Farners. Després de prendre-li declaració, el jutge ha enviat l'home, de 31 anys, de dret a la presó. Se li imputen tot un reguitzell de delictes. En concret, fins a cinc de diferents: lesions greus, detenció il·legal, maltractaments en l'àmbit de la llar, agressió sexual i omissió del deure de socors.

Pel que fa als pares, la germana i el cunyat de l'acusat, el jutge els ha deixat en llibertat amb càrrecs, tot i que se'ls ha imposat una ordre d'allunyament per evitar que s'apropin a la víctima. Se'ls imputen els delictes de detenció il·legal i d'omissió del deure de socors.

El cas es produeix poc temps després que un jutge enviés a presó el gendre i la filla d'una dona de Lloret de Mar per atonyinar-la i enviar-la a la UCI. La pallissa va tenir lloc el dissabte 30 d'agost.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia