L'AP-7, tallada per un camió encès

El xofer i el seu fill, un nen petit, van resultar ferits greument i van ser traslladats a l'hospital de la Vall d'Hebron

L'accident va passar cap a la una del migdia al quilòmetre 48 de l'AP-7, en sentit nord, al terme de Vilademuls. A resultes del xoc, el camió, que transportava benzina i gasoil es va esquerdar i es va incendiar. Això va obligar a tallar l'AP-7, en un primer moment en tots dos sentits, i es va desviar el trànsit, mentre els bombers intentaven apagar les flames, cosa que van aconseguir cap a les quatre de la tarda. Llavors van continuar les tasques per netejar i neutralitzar el combustible. Cap a les 7 es va haver acabat aquesta feina i van arribar les grues de Padrosa per començar les tasques per retirar les restes dels cotxes accidentats. L'autopista va estar afectada durant tota la tarda.

A mitja tarda, es va habilitar per circular en sentit nord un dels carrils del sentit sud. El camioner i el seu fill, que van patir ferides greus, van ser traslladats en helicòpter fins a l'hospital de la Vall d'Hebron, a Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.