Busquen a l'ordinador de la cartera de Palamós pistes de la seva desaparició

Els Mossos d'Esquadra continuen investigant minuciosament cada detall per poder trobar alguna pista sobre la misteriosa desaparició de María Clara Martínez, la veïna de Vall-llobrega que va desaparèixer mentre repartia el correu a Palamós. Les investigacions també s'han centrat en els objectes personals de la dona. En aquest sentit, agents dels Mossos d'Esquadra van estar inspeccionant l'ordinador personal de María Clara Martínez per si hi trobaven alguna pista per localitzar-la. Sembla, però, que la informació obtinguda amb aquesta inspecció no és important ni significativa per a la investigació, ja que els agents no se'l van quedar per fer-hi una inspecció més a fons a les dependències policials.

D'altra banda, la família insisteix que no es pot tractar d'una fugida voluntària, ja que tampoc no s'ha trobat a faltar cap peça de roba del seu armari. En aquest sentit, si María Clara Martínez hagués marxat pel seu compte, es va deixar tota la seva documentació personal, com ara el DNI, targetes de crèdit i la targeta de la Seguretat Social.

La darrera pista que es coneix és que María Clara Martínez va pujar a un bus, segons la versió d'un testimoni que assegura haver-la vist. Les sospites també es basen en el fet que just al costat d'on es va trobar la moto de la cartera, amb tot el feix de cartes que havia de repartir aquell matí, hi ha una parada d'autobús.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.