Detenen un gambià que va robar a un mas de Santa Pau on va anar a demanar feina i no n'hi van donar

Els Mossos van detenir dimarts a l'entrada d'Olot un jove gambià, que anava en bicicleta i havia robat diners i dos rellotges a un mas de Santa Pau, on li acabaven de dir que no el podien llogar quan ell els va demanar feina.

El noi va arribar amb la seva bicicleta al mas Martinyà a quarts de dotze del matí i es va adreçar a l'amo de la casa i li va dir que buscava feina al camp. El pagès li va dir que no i el jove va fer com si marxés mentre l'home de la casa va continuar fent les seves tasques. Una estona després la dona va observar que al costat de la casa hi havia la bicicleta del noi i va pujar a les estances de la masia. Es va trobar el gambià dins de la seva habitació tot remenant una bossa de mà. En veure's sorprès, el noi va posar-se a córrer, va agafar la bicicleta i va fugir mentre la mestressa de la casa li cridava «lladre!» El fugitiu va pujar a cavall de la bicicleta i es va haver d'aturar a reposar després de la pujada pronunciada que hi ha de Martinyà al restaurant Santa Margarida. Alguns testimonis el van veure assegut i esbufegant per l'esforç. Mentrestant, la família de Martinyà va alertar els Mossos, que van avisar totes les patrulles per trobar un sospitós que fugia en bicicleta. Un mosso que patrulla a l'entrada d'Olot va veure un noi negre que baixava en bicicleta prop de la rotonda de la gasolinera i el va aturar perquè el va considerar sospitós. El noi es va posar les mans a les butxaques i això va activar encara més les sospites de l'agent dels Mossos, que va escorcollar-lo i li va trobar els dos rellotges que havien estat robats a la casa de pagès. El noi va ser detingut i s'ha informat la Policia Nacional perquè miri si té permís de residència vigent.

Solidaris i lladres

Avui fa una setmana uns altres lladres van fer molt rebombori a Santa Pau. Dos nois menors que havien robat un 4x4 a Olot van bolcar el vehicle al trencant de la granja dela Coromina. Encara era de nit i un conductor que venia de treballar a Olot es va trobar un noi, amb una llanterna a la mà, al mig de la carretera demanant ajut. Volia un gat mecànic per alliberar el seu company atrapat sota el cotxe bolcat. El conductor li va dir que millor que avisessin els Mossos i l'ambulància. Ells imploraven que no ho fessin i van admetre que el cotxe era robat. Va arribar un altre conductor i, junt amb el primer, van decidir trucar els Mossos. Mentre ho feien va arribar un tercer que va cedir-los un gat i els lladres van fugir pels camps. Hores més tard, els van detenir quan anaven a la furgoneta d'una altre conductora solidària que els va agafar quan feien autoestop.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.