Successos

Troben l'ancià perdut a Figueres

Era al Far d'Empordà, al costat de la via del tren amb diversos cops

Renfe ha hagut d'aturar la circulació

Els Bombers de la Generalitat van aconseguir localitzar, ahir al matí, el veí de Figueres de 79 anys desaparegut dissabte a la capital de l'Alt Empordà. L'home va sortir a caminar al matí i els familiars es van començar a preocupar quan, al vespre, encara no havia arribat a casa. Al voltant de tres quarts de deu del matí, la família del desaparegut va decidir avisar els serveis d'emergència. Des de llavors, es va iniciar un dispositiu de recerca conjunt amb els Mossos d'Esquadra, els Agents Rurals, la Guàrdia Urbana de Figueres i els Bombers de la Generalitat –amb un mitjà aeri–, que va finalitzar amb èxit ahir a dos quarts d'onze del matí. Els efectius de recerca van trobar l'home al costat de la via del tren, a tocar de la carretera C-31, al Far d'Empordà.

Tenia un cop al cap

L'ancià va haver de ser evacuat a l'hospital de Figueres perquè presentava diversos cops, un d'ells al cap que s'hauria fet després d'entrebancar-se amb la via del tren i caure a terra. Els Bombers van informar que per la proximitat de les vies del tren, Renfe va haver d'aturat durant una estona el trànsit de combois per aquesta zona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia