Successos

Seguretat

Vestimenta mortal

El noi assassinat i cremat a Colera es posava la roba de l'homicida, el qual l'havia deixat a casa de l'ex-xicota, que es va fer parella de la víctima

Àngel Ruiz Roa, el noi de Llançà que va ser assassinat i cremat el 3 de març a Colera, anava vestit, el dia del crim, amb una samarreta del Real Madrid que era de l'homicida, Marlow Roberto Castro Pedroza. Ruiz Roa solia dur roba de Castro Pedroza perquè aquest es va deixar la roba a casa de Sandra Nogués quan va abandonar la casa el dia que van trencar la relació amb la dona, la qual posteriorment es va aparellar amb Àngel Ruiz. Marlow Roberto Castro considerava una mofa que el nou company de la seva exparella es passegés amb la seva indumentària, i aquesta circumstància s'apunta com un factor que va contribuir a desencadenar el crim. Feia 17 dies que Nogués i Ruiz eren parella. Castro ha admès que havia fet anar la víctima (amb el pretext que farien un negoci de drogues) al camí de l'ermita de Sant Miquel per “escarmentar-lo”, tot i que assegura que no tenia previst matar-lo. Per intentar posar llum a les circumstàncies que envolten el crim, el jutjat de Figueres va fer ahir una ronda de declaracions. Van passar pel jutjat Sandra Nogués –que fa pocs dies va dur a judici Castro Pedroza per maltractaments, delicte pel qual el fiscal ha demanat 9 mesos de presó–, que va apuntar que el seu excompany consumia droga. Avui Marlow Roberto Castro serà excarcerat a petició del seu lletrat, Sergio Noguero, perquè els forenses li facin una extracció de cabells per determinar fins a quin punt la droga podia afectar les seves facultats.

Ahir també van declarar al jutjat els dos nois que compartien pis amb Àngel Ruiz Roa, i que es relacionaven també amb l'homicida i les dues dones que van ser arrestades per haver-lo ajudat a perpetrar el crim i amagar proves: Dolors Folch i Esther Puig. També era prevista la declaració com a testimoni d'una dona que viu en una barraca prop del crim, que no es va presentar a la cita judicial. I tampoc va comparèixer la prostituta russa que para o parava arran de l'N-260, que havia assegurat que unes hores abans del crim, havia fet un servei sexual a Ruiz. Aquesta noia va ser qui va identificar davant dels Mossos els tatuatges, molt visibles, de la víctima com els que duia el seu client. Sorprèn, però, que la prostituta asseguri que el client es va parar amb el seu cotxe al voral on ella treballa, ja que Àngel Ruiz no tenia carnet ni cotxe.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia