Successos

judicial

Agreujant de descampat pel crim de la Muga

Imputen assassinat amb traïdoria al veí de Vila-sacra que va matar un noi a trets

El fiscal i l'acusació particular que exerceixen els familiars de la víctima imputen un delicte d'assassinat amb traïdoria a Francisco Javier Molina Guerra, el veí de Vila-sacra que el 2 d'octubre del 2013 va disparar tres vegades contra Youssef Telemsani Chentouf, que li havia agafat uns brots de les plantes de marihuana d'un hort que Molina vigilava i cultivava.

Les acusacions, que dimecres van assistir a la vista de compareixença de la llei del jurat, van manifestar també que en aquest cas es s'ha de tenir en compte la circumstància agreujant d'haver comès el crim en un espai aïllat, que proporcionava a Molina un avantatge respecte a la víctima, ja que no podia demanar ni rebre ajuda. L'escenari del crim és un punt on hi ha arbredes i camps de cultiu, darrere d'unes naus abandonades, no gaire lluny de la C-260. Segons les acusacions, després d'engegar tres trets a la víctima amb una escopeta que guardava en una tenda on dormia, Molina va embolicar el cadàver amb un plàstic, el va lligar amb una corda i, amb l'ajuda d'un bolquet, el va traginar fins al cotxe i el va posar al maleter. Després va anar fins a una passera qui hi ha sobre el riu Muga, prop de la residència Toribi Durant, i va llençar el cadàver al riu. El cos, que sobresortia de l'aigua, va ser localitzat l'endemà per uns veïns que passejaven i de seguida es va identificar com Youssef Telemsani, la desaparició del qual ja havia estat denunciada per la seva família.

Francisco Javier Molina, defensat per Carles Monguilod, admet que va disparar contra el jove, però manté que els dos darrers trets els va disparar sense voler quan es va entrebancar perquè Telemsani li va treure un ganivet.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia