Successos

TRÀNSIT

Un ferit greu en un xoc entre dos vehicles a Corçà

Un dels ocupants va quedar atrapat dins d'un dels turismes i va haver de ser rescatat pels Bombers

Tres persones més resultes ferides lleus en un accident a l'N-260, a Campdevànol

Una persona va resultar ferida de gravetat, ahir al matí, en una topada entre dos vehicles a la carretera C-66 al terme municipal de Corçà. L'accident va tenir lloc pels volts de les deu al punt quilomètric 16. Segons van informar des del Servei Català del Trànsit (SCT), l'accident es va produir per la topada entre dos vehicles. Com a resultat del fort impacte, un dels ocupants va quedar atrapat dins amb ferides greus però sense perill per la seva vida. Fins al lloc de l'accident es van desplaçar tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, Mossos d'Esquadra, i operatius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Precisament, va ser un helicòpter del SEM que va traslladar el ferit a l'hospital Josep Trueta de Girona. Pel que fa a l'afectació viària, la carretera va haver de ser tallada al trànsit en els dos sentits de la marxa per retirar els vehicles implicats.

D'altra banda, al Ripollès, tres persones van resultar ferides en un altre accident de trànsit que va tenir lloc ahir al matí a l'N-260, al límit dels termes de Campdevànol i Campelles, just on comença la vall de Ribes. En el sinistre es van veure implicats un turisme i un tot terreny.

Fuetades cervicals

De resultes del xoc, la carretera va estar tallada en tots dos sentits de la marxa. Els ferits van ser assistits per sanitaris del SEM per fuetades cervicals i, posteriorment, traslladats a l'hospital de Campdevànol. Fins al lloc dels fets també es van desplaçar diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra i dotacions dels Bombers.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia