Successos

SEGURETAT

Un altre imputat per l'assalt violent per encàrrec de Riells

El jutjat de Santa Coloma de Farners ha imputat a un altre home la participació en l'assalt violent perpetrat en una casa de Riells i Viabrea el 3 de gener passat, atac que, segons ha determinat la investigació, va resultar que era un assalt perpetrat per encàrrec de la mestressa de la casa, Maria Carme Mora, que va ser detinguda dies després de l'empresonament de l'autor material de l'agressió, Hicham Sorroukh.

El nou imputat és Patricio Asensio, a qui la propietària de l'habitatge també hauria ofert diners per la feina d'estomacar el llogater, però que va acabar declinant l'encàrrec perquè aquell cap de setmana tenia obligacions domèstiques. El principal acusat de l'assalt, Hichan Sorrouk, assistit pel lletrat Horacio Airaudo, va declarar ahir al jutjat, i a diferència del que va fer en la seva primera declaració, quan va negar que hagués anat a la casa assaltada, aquest cop va admetre que hi va anar per complir l'encàrrec “d'espantar” el llogater, Fernando Martínez García. Va assegurar, però, que els cops que va ventar a la víctima, i que van fer que se li hagués d'extirpar la melsa, no entraven en el guió. Sorrouk va assegurar que es va ocupar de remenar per tal d'avariar el cotxe de la víctima, com tenia encarregat, i que, com que va fer fressa, Martínez va dirigir-se cap a ell. Sorrouk afirma que es va haver de defensar i que li va llançar el pal que duia, amb les nefastes conseqüències per a l'home de la casa. Després de l'interrogatori, Sorrouk va ser sotmès a una roda de reconeixement i Fernando Martínez el va identificar com a l'home que el va atacar i que li va causar ferides greus. Per la seva banda, la dona que va fer l'encàrrec “d'espantar” el llogater perquè li devia uns 8.000 euros de lloguer es va negar a declarar sobre la seva participació en els fets. Els investigadors creuen que va oferir, tot i que no va arribar a pagar, 400 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia