Successos

seguretat

Detenen la mestressa de la casa assaltada a Riells per inductora

L'assaltant, que va malferir el llogater, havia de cobrar 200 euros per la feina

L'assalt perpetrat el 3 de gener en una casa de la urbanització Ca n'Hosta de Riells i Viabrea, que va acabar amb l'inquilí malferit i hospitalitzat, va ser l'execució d'un encàrrec realitzat per la propietària de l'edifici que va oferir 200 euros a l'assaltant, Hicham Sorroukh, de 33 anys. El mòbil de tot plegat, segons han conclòs els Mossos després d'un mes d'investigació, va ser el deute de més de 6.000 euros que la víctima, Fernando Martínez García, tenia amb la mestressa de la casa, Maria Mora, que ja ha estat detinguda, per impagament del lloguer.

L'actitud de l'assaltant, que no va robar res i va anar directament a colpejar Fernando Martínez, ja va fer sospitar que no es tractava d'un robatori. I la declaració que va fer la víctima un cop va sortir de l'hospital (el van haver d'operar d'urgència i extirpar-li la melsa) ja va assenyalar la propietària. Martínez va dir que l'havia amenaçat. “Jo no tinc força, però de diners me'n sobren”, va assegurar que li havia dit. I la dona de Sorroukh va aportar als Mossos una gravació amb la confessió de Mora, que li va arrencar en una conversa entre elles dues i que ella va enregistrar. Segons tots els indicis, Mora, enrabiada perquè el seu llogater li devia diners, va contactar amb Sorroukh perquè l'anés a estomacar. Li va prometre que li pagaria 200 euros per la feina però només n'hi va avançar 50 que li va pagar abans que Sorroukh entrés a la casa, mentre ella l'esperava dins del cotxe, amb el qual havien de fugir plegats. Però la mestressa de la casa, en veure que la situació es complicava (un fill de la víctima el va trobar a la sortida) va marxar amb el cotxe i va deixar abandonat l'assaltant. Sorroukh va ser detingut poca estona després de l'assalt a l'entrada de la urbanització. Tot i que va assegurar que ell rondava per allà perquè parava trampes per caçar conills, la dona de la víctima el va identificar i va ser empresonat. Maria Mora, detinguda la setmana passada, no va voler declarar als Mossos i el jutge encara no l'ha citat.

LA DATA

03.01.14
un home
armat amb un bat va malferir l'inquilí de la casa, que va haver de ser hospitalitzat.

LA XIFRA

200
euros
va oferir la mestressa de la casa assaltada a l'assaltant perquè apallissés el llogater que li devia diners.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia