Uns lladres queden encallats a la sortida d'una empresa de Figueres amb un camió carregat de coure

Els sospitosos van haver de marxar amb les mans buides

A quarts de set del matí d'ahir, els Mossos i la Guàrdia Urbana de Figueres van rebre l'avís que hi havia un camió a l'entrada d'una empresa i que ocupava part del carrer Ricard Giralt, entre les carreteres de Roses i Llançà. Els agents van comprovar que el vehicle estava engegat i carregat de coure i després es van adonar que tot el material havia estat sostret de la nau de Harris-Euros, una empresa que es dedica a la fabricació i comercialització de material de soldadura.

Segons les primeres hipòtesis, els assaltants van entrar en una nau del costat de Harris-Euros i van amagar-hi un camió. Van tancar la porta perquè ningú no veiés res i després van accedir al magatzem que era el seu objectiu, van començar a carregar amb un toro mecànic tones i tones de coure i les van posar en el camió. Però quan fugien, l'última part del pla va fallar. La cabina del vehicle va quedar encallada amb la porta de la nau, segurament perquè tenien pressa i no van esperar que s'obrís del tot. Els lladres van intentar fer diverses maniobres per sortir –van fer malbé, fins i tot, l'embragatge–, però no van poder i van abandonar el camió i la càrrega. Ahir la policia feia gestions per trobar el propietari del camió, que havia estat robat i tenia fet un pont. També s'investiga si fa uns dies els lladres van fer un petit forat a la nau per comprovar quin material hi havia a l'interior.

Els mateixos de Cahors

Els Mossos creuen que aquests individus són els mateixos que han assaltat quatre cops aquest any l'empresa de material elèctric Cahors, de Vilamalla. Els intrusos sempre arreplegaven coure i l'última vegada, al mes d'abril, van arribar a destrossar la xapa lateral de la fàbrica amb un toro.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.