Successos

judicial

Hapi, el mag dels bitllets tintats, és a la presó

L'estafador va anar a la presó de Lleida per complir la pena pel cas de Llagostera

Justin Hapi, el mag dels bitllets tintats, especialista a estafar incauts fent-los creure que pot transformar papers en bitllets de curs legal i pot anar multiplicant els bitllets intercalant papers i ruixant-los amb un reactiu, ha entrat a la presó de Ponent de Lleida per complir la pena de dos anys de presó que li va imposar el jutjat penal número 2 de Girona per l'estafa de 40.000 euros als germans propietaris de Construccions Toni i Quim Ribes de Llagostera.

Hapi es va fer famós arran de l'estafa als germans Font, propietaris de Grues Font, que el van apallissar per intentar que els tornés els diners que els havia estafat, cosa que va costar també un condemna als estafats. Hapi va ser condemnat a dos anys i quatre mesos per l'estafa als germans Font, però per aquest cas té suspesa l'ordre d'ingrés a la presó perquè la seva defensa, Joan Pere Zapata, va demanar que se li concedís un indult.

Hapi també va ser jutjat per haver estafat 5.000 euros a l'amo d'un bar d'Anglès pel mateix sistema dels papers que es fan bitllets, però en aquest cas el van absoldre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia