Successos

successos

Mor en no obrir-se-li el paracaigudes, a Das

La víctima, un veí de Lleida, va anar a parar en un camí pròxim a l'aeròdrom

Un jove de Lleida de 28 anys va perdre la vida ahir mentre practicava paracaigudisme a Das, ja que durant el salt li va fallar l'aparell, que no es va obrir. El fatídic sinistre va tenir lloc quan passaven pocs minuts de les tres de la tarda. Segons van informar els bombers, la víctima va caure en un camí situat a tocar de l'aeròdrom de la població. Fins a la zona s'hi va desplaçar una ambulància del SEM, una dotació dels bombers i un helicòpter medicalitzat. Tot i els esforços dels sanitaris, les maniobres de reanimació a la víctima van ser sense èxit. Els Mossos d'Esquadra, per la seva banda, van obrir una investigació per determinar per quines circumstàncies no es va desplegar el dispositiu de seguretat.

El dia 7 de juny d'aquest any una paracaigudista de 43 anys de nacionalitat italiana també va morir a Castelló d'Empúries, on residia. A la víctima no se li va obrir l'aparell a temps i va anar a parar en un extrem d'un camp de blat de moro, situat al darrere de la gasolinera Petrocat. La dona era una paracaigudista molt experimentada, tal com ho demostra el fet que havia saltat prop d'un miler d'ocasions. Quan va tenir l'accident, a més, no era el primer cop que es llançava de l'avioneta aquell dia, sinó que amb el grup amb qui anava havien començat a primera hora del matí i ja havien fet dos o tres salts.

D'altra banda, un veí de Badalona de 33 anys va resultar ferit ahir a la tarda mentre feia parapent a Ogassa. Va aterrar de manera molt brusca a la zona del mas de Can Picola. Es va fracturar diverses costelles, es va fer mal a les lumbars i va ser traslladat a l'hospital de Sabadell.

LA XIFRA

28
Anys
són els que tenia el paracaigudista que ahir va morir a Das, a la Cerdanya. El sinistre va ser a les 15.00 h.

LA DATA

07.06.13
Una paracaigudista
molt experimentada de Castelló va perdre la vida perquè no se li va obrir l'aparell a temps.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia