Successos

trànsit

Un xòfer ferit greu en un xoc entre dos camions, a Sils

Un tràiler que duia porcs va col·lidir a l'AP-7 amb un altre que estava aturat al voral, el conductor del qual estava a la calçada

Van morir-hi tres animals

El conductor d'un camió que transportava palets va ser evacuat ahir en estat crític a l'hospital Josep Trueta de Girona després de ser atropellat accidentalment per un altre vehicle pesant a l'AP-7, a Sils. El sinistre va tenir lloc quan passaven pocs minuts de dos quarts de set del matí. La víctima havia aparcat al voral de la via, a l'altura del quilòmetre 78, en sentit Barcelona. El xòfer d'un tràiler que anava carregat amb un centenar de porcs va passar per aquest punt i va col·lidir lateralment contra el vehicle que estava estacionat, i que envaïa una mica el carril dret. El conductor del camió que estava aturat havia baixat un moment de la cabina i estava a la calçada. Quan es va originar l'impacte per fregament contra la part del darrera del seu vehicle, l'home estava fent una reparació entremig dels dos remolcs que portava enganxats. Com a conseqüència de la topada, va patir un traumatisme. Fins a la zona van acudir tres ambulàncies del sistema d'emergències mèdiques (SEM), quatre dotacions dels bombers i cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra. Una de les ambulàncies va traslladar la víctima al Trueta. Va quedar ingressat a la unitat de cures intensives (UCI), on fonts del centre sanitari van informar ahir a la tarda que continuava en estat crític i que el pronòstic era reservat.

També arran del fatídic xoc, tres dels cent porcs que duia un dels camions van morir. Tres animals més es van escapar del vehicle. Com que havien quedat mig atordits, els efectius els van aconseguir capturar sense dificultats del mig de la carretera i se'ls va emportar un tercer camió. Mentre van durar les tasques de gestió de l'accident, en un primer moment es va tallar del tot l'autopista en sentit Barcelona i es va crear un quilòmetre i mig de cua. Trenta minuts després, es va obrir un carril. La situació es va normalitzar a un quart de dotze del matí, després que un dels camions fos enretirat pels operaris de Grues Viñolas de Vidreres i, l'altre, pels de Grues Granollers.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia