Mor un noi a Llagostera, en un altre accident a les carreteres gironines

Una dona de 45 anys també va perdre la vida ahir en un xoc a Vilafranca del Penedès

A la una de la matinada d'ahir es va produir un altre accident mortal a les carreteres gironines. Un noi de 22 anys i veí de Llagostera va morir quan el seu cotxe, un Citroën C3, va sortir de la via al punt quilomètric 6,5 de la GI-674, a Llagostera. El turisme va baixar per un petit talús i va tenir l'infortuni de xocar contra un arbre. En el vehicle viatjaven dos ocupants més, un dels quals va quedar ferit greument. Tots dos van ser traslladats a l'hospital Josep Trueta. Aquest any està sent especialment tràgic a les carreteres gironines i 49 persones ja hi han mort (sense comptabilitzar els morts a les vies urbanes). També ahir de matinada una dona de 45 anys va morir en un altre sinistre, a Vilafranca del Penedès. Com en el cas de Llagostera, el cotxe de la víctima va sortir de la via. La víctima era de Cornellà de Llobregat.

Cinc morts

Amb aquestes dues víctimes, cinc persones han mort durant el cap de setmana a les carreteres catalanes. L'accident més greu va passar divendres a la nit, a Biure d'Empordà, a l'N-II, on van morir els dos ocupants d'un cotxe després de xocar contra un tràiler. El turisme va voler fer un canvi de sentit. Divendres, també va morir un motorista a les Garrigues.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.