Una parella mor en fer un canvi de sentit amb el cotxe a l'N-II i xocar amb un tràiler

El turisme va intentar fer el gir, que hauria estat massa sobtat, en una gasolinera de Biure d'Empordà

Els equips d'emergència van rebre l'avís de l'accident de Biure a tres quarts d'onze de la nit de dissabte. Segons les primeres hipòtesis dels Mossos d'Esquadra, un Peugeot, amb matrícula francesa i amb dos ocupants, anava en direcció a Figueres i va anar a una gasolinera per intentar fer un canvi de sentit al mig de l'N-II. El turisme va fer el gir, però no va veure un camió que circulava cap a Figueres i que va envestir-lo. El Peugeot va quedar completament destrossat pel cantó del conductor i les dues persones van morir, mentre que el xòfer del tràiler, que transportava cotxes de la marca Mercedes i BMW, va resultar il·lès. Les víctimes mortals són un noi de 27 anys, Alexandre Brissay, i una dona, de 41, Noria Meziani, tots dos de nacionalitat francesa, que s'allotjaven en un càmping de Roses. La policia va agafar les càmeres de seguretat de la gasolinera per comprovar si van gravar l'accident i per verificar si, com se sospita, el canvi de sentit del vehicle va ser una maniobra incorrecta que es va fer sobtadament. A més, en aquest punt hi ha un canvi de rasant que dificulta la visibilitat. De resultes del xoc, la carretera es va haver de tallar durant una estona en dos sentits. Amb aquestes dues víctimes, un total de 48 persones ja han mort a les carreteres gironines aquest any, una xifra que supera, i amb escreix, la de l'any passat. El mes passat una dona també va morir en aquest tram de l'N-II, a Biure.

Dissabte a la nit, va haver-hi un altre accident mortal, en aquest cas a Cervià de les Garrigues. Un motorista de 33 anys veí de Badalona va perdre el control del vehicle, va sortir de la via, va impactar contra un talús i va morir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.