Els sospitosos del doble crim d'Abrera van fugir en dos cotxes diferents

Difonen les fotos de la parella i dels vehicles per intentar evitar que s'escapin per la frontera

La mare dels germans Ferrer Medrano va anar, dimecres de la setmana passada, a la casa del carrer Sant Jordi de la urbanització Ca n'Amat d'Abrera, on vivien els dos nois amb les seves respectives xicotes, perquè feia dies que no sabia res d'ells i no contestaven al telèfon. La dona havia contactat amb alguns amics del seu fill Hugo, que li havien dit que mai els contestava al telèfon i que havien pogut parlar amb Héctor, que els havia assegurat que el seu germà havia marxat de vacances amb la seva companya i que per això no deuria contestar a les trucades. Quan va arribar a l'habitatge, la mare es va trobar la casa deserta i, per casualitat, va obrir el congelador situat al pàrquing de la casa i, a dins, hi va descobrir els cadàvers del seu fill petit, Hugo, de 30 anys, i la seva companya sentimental, Xianzhi Liang, de 26 anys, que estava embarassada. Els dos cossos tenien signes evidents d'haver estat apunyalats però, a més a més, el cos del noi havia estat esquarterat i havia estat distribuït en diferents bosses de plàstic.

Immediatament després del descobriment dels cossos, els Mossos ja van centrar les seves sospites en Héctor Ferrer Medrano i Susana Pérez Marraco, que vivien a la mateixa casa que les víctimes i que van desaparèixer de la població juntament amb els dos cotxes que tenien a la casa. Els veïns van assegurar que feia uns dies que la parella no apareixia per la casa i van recordar que els dos germans sovint discutien. Els dos nois compartien la casa, que era propietat dels seus pares, que havien anat a viure en un altre domicili. Els germans Ferrer Medrano mantenien un litigi sobre la venda de l'habitatge. Mentre que el gran, Héctor, era partidari de posar-la a la venda, el petit, Hugo, es decantava per mantenir la propietat. Els investigadors sospiten que aquest conflicte sobre la propietat hauria pogut desencadenar el doble assassinat.

Mentre la policia científica recollia indicis i proves a l'escenari del crim, la policia judicial dels Mossos va emetre un comunicat a diverses comissaries del cos i a altres cossos policials que operen a les zones frontereres amb les dades dels sospitosos i dels vehicles que se sospita que va fer servir la parella per fugir. Fins ahir no es tenia constància que els sospitosos haguessin estat localitzats. El fet que s'emportessin dos cotxes fa suposar que van anar cap a destins diferents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.