Successos

judicial

El fiscal exculpa la dona de l'homicida de la mort del veí d'Olot Lluís Sangrador

El fiscal imputa a Alejandro Fortuño un delicte d'homicidi amb agreujant de superioritat i atenuant de trastorn mental

El fiscal va demanar, durant la compareixença d'imputació prèvia a l'obertura del procediment de la llei del jurat, que s'arxivi la causa contra Irene Delgado Zumaquero, la dona que era a l'escenari del crim el dia que el seu company sentimental, Alejandro Fortuño Blasco, va matar d'una seixantena de punyalades el veí d'Olot Lluís Sangrador a casa seva. El fiscal Enrique Barata ha donat per bona la versió de Fortuño, que sempre ha exculpat Delgado, que va ser detinguda el dia del crim, assegurant que la seva dona va quedar mig estabornida al sofà sense adonar-se del que passava mentre ell apunyalava Sangrador. Barata imputa a Alejandro Fortuño un delicte d'homicidi amb l'atenuant d'alteració mental i l'agreujant d'abús de superioritat. El fiscal considera que, tot i que el va cosir a ganivetades, Fortuño no tenia intenció de provocar-li un patiment innecessari i, avalat pels informes forenses, considera que té un trastorn provocat per les seves addiccions. L'abús de superioritat el contempla perquè, en el moment de l'atac, Sangrador presentava una alcoholèmia d'aproximadament 1,80 grams per litre de sang, que li disminuïa la capacitat de reacció. La versió de Fortuño apunta que va perdre els nervis, va enfollir i es va llançar contra la víctima quan va sortir del lavabo i va veure que Lluís Sangrador s'havia despullat i s'havia tirat damunt de la seva companya al sofà.

LA XIFRA

60
punyalades
aproximadament va rebre la víctima, diverses d'elles mortals de necessitat.

LA DATA

19.10.12
Lluís Sangrador
va ser assassinar a ganivetades a casa seva a Olot.

Intencions de boda amb el pres

Irene Delgado i Alejandro Fortuño, feia poc que s'havien instal·lat a Olot quan es va perpetrar el crim. La parella procedia del Vallès i tots dos havien trencat una relació matrimonial anterior i havien deixat els respectius fills. A pesar de les escenes de violència que havien protagonitzat a la vista de tothom, la dona sempre li ha donat suport i l'ha visitat tot el temps que ha estat a la presó. Ara, han mostrat el seu interès per poder-se casar oficialment. Després del crim, la dona es va traslladar a viure amb uns parents a Cerdanyola del Vallès.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.