Troben morts un noi i la seva companya embarassada al congelador de casa seva

Els veïns apunten el germà gran d'ell com a principal sospitós, que també vivia a la casa i que ha desaparegut

Diversos efectius de la policia científica i d'investigació dels Mossos d'Esquadra van estar durant tot el dia d'ahir treballant a l'interior de la casa on van ser localitzats els cadàvers d'Hugo Ferrer Medrano, de 30 anys, i la seva companya, de nacionalitat xinesa i embarassada d'uns sis mesos i de la qual no ha transcendit la identitat. La casa està situada al carrer Sant Jordi de la urbanització Ca n'Amat d'Abrera. Hi buscaven alguna pista que pugui conduir-los als assassins. Tot i que aparentment a la casa no hi havia senyals d'haver-se produït cap baralla, els investigadors treballen amb la hipòtesi que les víctimes van ser assassinades allà mateix i que només feia tres o quatre dies que eren a l'interior del congelador. Les investigacions s'han centrat en l'entorn més pròxim de les víctimes, però a l'hora de tancar aquesta edició no hi havia hagut detencions.

Tot i això, els veïns apunten com a principal sospitós del doble crim el germà gran del noi, que convivia a la casa amb la seva xicota i que casualment des de fa alguns dies va marxar i no ha tornat. Segons els veïns, els dos nois mantenien discussions sovint i el possible mòbil del crim podria estar relacionat amb l'herència de la casa on vivien i que és propietat dels seus pares. Segons aquests veïns, el germà gran, que es diu Héctor, era partidari de vendre la casa i el petit, en canvi, s'hi resistia. Ahir, però, fonts dels Mossos no van confirmar ni desmentir aquesta hipòtesi i van assegurar que hi ha moltes línies d'investigació obertes, tot i que la majoria se centren en l'entorn més pròxim de les víctimes.

La mare va anar dimecres a la casa on vivien dos dels seus fills amb les seves respectives xicotes perquè feia dies que no en tenia notícies. Va arribar-hi i no hi va trobar ningú. Alguns amics d'Hugo havien dit a la mare que el seu fill no contestava a les trucades del mòbil i que el seu germà gran, Héctor, els havia dit que no contestava perquè havia marxat de vacances amb la seva companya.

La dona va descobrir casualment els cadàvers en obrir el congelador. Un dels cossos estava trossejat en bosses de plàstic i l'altre estava sencer. Les primeres hipòtesis indiquen que feia uns tres o quatre dies que hi eren i que haurien mort enverinats. El crim s'hauria perpetrat a la mateixa casa i després l'assassí hauria amagat els cossos al congelador pensant-se que ningú no els trobaria o tardaria a fer-ho. Els dos germans vivien amb les seves parelles a la casa des de feia uns mesos, després que els pares van canviar de domicili.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.