Successos

successos

Reactiven la recerca del veí de Campdevànol

Els serveis d'emergència van centrar ahir els seus esforços a la zona de Campelles

Francisco Vila va desaparèixer diumenge a la tarda

Agents dels Mossos d'Esquadra, membres de Protecció Civil i voluntaris van reprendre ahir la recerca de Francisco Vila Guillaumes, un veí de Campdevànol de 73 anys que està en parador desconegut des de diumenge a la tarda.

Després que dimecres acabés el tercer dia de recerca sense èxit, i que els Mossos d'Esquadra i Protecció Civil de Campdevànol decidissin que no continuarien fins que no es trobessin més indicis, ahir els efectius d'emergència van reactivar la recerca i com a mínim dues dotacions van treballar sobre el terreny. Segons fonts dels bombers i la policia, si dimecres la recerca es va dur a terme entre Batet, Ribes de Freser i Queralbs, amb l'alberg dels Maristes d'aquest últim municipi i el consistori com a centres de comandament, ahir es va centrar en un altre punt del mapa ripollenc. Les dotacions van fer una batuda pel terme de Campelles i per indrets on suposaven que el podrien localitzar; tot i això, l'operació es va fer sense èxit.

LA XIFRA

4
dies
fa que busquen en Cisquet per la zona de Batet, Ribes de Freser, Campdevànol, Campelles i Queralbs.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.