Successos

trànsit

Mor un motorista a Sant Gregori

L'home, veí de Sant Julià de Ramis, va perdre el control del vehicle, va sortir de la via i va caure al Torrent del Caguerot

Serafín Martínez Martínez, un veí de Sant Julià de Ramis de 61 anys, va morir diumenge en una accident de trànsit al municipi veí de Sant Gregori. Els fets van tenir lloc pels volts d'un quart de nou del vespre al quilòmetre 0 de la carretera GIV-5313. Per causes que s'estan investigant, l'home va perdre el control de la motocicleta –una Harley Davidson–, va sortir de la via i va caure al Torrent del Caguerot. Fins al lloc de l'accident es van desplaçar quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del SEM. Tot i l'actuació dels sanitaris, els metges tan sols van poder certificar la mort de l'home, que segurament va morir gairebé a l'instant després de les greus ferides patides de resultes de la forta topada.

Amb l'accident de diumenge, ja són 6 els motoristes morts a les carreteres gironines durant el 2013. La darrera topada mortal va tenir lloc el 17 de juny passat, quan el conductor d'una motocicleta Yamaha va perdre la vida en col·lidir frontalment amb una furgoneta, a Lloret de Mar. La víctima, Pascal Marcel, tenia 39 anys i era de nacionalitat francesa. El sinistre va tenir lloc a dos quarts d'onze del matí a l'altura del punt quilomètric 16 de la carretera GI-682. Tres dies abans, el 14 de juny, a la carretera GIP-6531, a Begur, Àlex Garcia Paz, un jove motorista de Mont-ras de 26 anys, també va perdre la vida després de patir una col·lisió amb un turisme Citroën Xsara.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.