Successos

SUCCESSOS

Troben una dona de 59 anys que va desaparèixer fa més de dos mesos

La policia francesa va localitzar divendres de la setmana passada Sylvie Tripiana, una veïna de 59 anys dels Banys d'Arles (Vallespir) que feia dos mesos i mig que estava en parador desconegut. Va abandonar el domicili el 5 de maig, quan el seu marit dormia. En despertar-se, va trobar una nota de la seva esposa en què deia que se n'havia anat de pícnic i a fer unes fotos, però ja no va tornar. A través d'unes càmeres, van observar Tripiana al volant del seu Renault Clio entrant, l'endemà del dia que va marxar, a l'A-9, a Besiers, i sortint a Seta. La Policía Nacional, però, la va localitzar finalment a Agde. Es va informar de l'aparició de Sylvie al seu marit, a qui també es va comunicar que actualment la dona viu en un centre d'acció social. Per ara, es desconeixen els motius que la van portar a abandonar el domicili conjugal.

Als Banys d'Arles és on, precisament, el 31 de maig va ser interceptat el Seat León que conduïa l'agent dels Mossos d'Esquadra d'Olot David Piella, de 34 anys, de qui no es tenen notícies des del 26 d'abril. La policia va fer retirar el cotxe amb la grua després de comprovar que feia dies que ningú no el movia. L'agent, nascut a Ripoll, residia a la Canya. El dia 26 al migdia havia quedat amb la seva esposa per dinar. En veure que no apareixia, va donar ràpidament l'alerta ja que, a més, va deixar una nota de comiat a l'habitatge.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.