Dos morts en xocar un monovolum contra un camió a l'AP-7, a Borrassà

Aquest any ja han mort 43 persones a les carreteres gironines i l'any passat, en el mateix període, 31

L'accident va passar a dos quarts de sis del matí. Un monovolum amb un matrimoni, quatre nens, de 4, 5, 6 i 9 anys, i un altre familiar va xocar contra la part del darrere d'un camió frigorífic que s'estava incorporant a l'AP-7. Els dos vehicles anaven en direcció a Barcelona i la policia investiga si el conductor del monovolum es va despistar o es va adormir. De resultes del sinistre va morir la mare dels nens, Saadia Arif, de 37 anys, i l'altre familiar, Hicham Boucataya, de 29. Tots dos eren de nacionalitat marroquina i vivien a Paderno (Milà). El pare de les criatures, que era el conductor, i els quatre nens van quedar ferits lleument i van ser atesos a l'hospital de Figueres. El conductor del camió va resultar il·lès.

Les estadístiques indiquen que el 2009 està resultant molt tràgic a les carreteres de la demarcació de Girona. Segons dades del Servei Català de Trànsit, 43 persones han mort fins al dia 27 de juliol. En aquest mateix període del 2008, els morts eren 31. Aquest any hi ha hagut diversos sinistres en què han mort dues o més persones. Aquest mes de juliol una parella i el seu nadó d'un mes van perdre la vida a la carretera C-63, a Vidreres; el març, tres homes, de 33, 44 i 49 anys, van morir a la C-63, a les Planes d'Hostoles, i al gener, a l'N-II, un xoc frontal va provocar tres víctimes, de 27, 32 i 34 anys.

Un conductor begut

D'altra banda, la policia local de Torredembarra va detenir diumenge un conductor begut acusat d'haver atropellat mortalment una dona a l'antiga carretera N-340. L'accident va passar a quarts de nou del matí, quan l'home va perdre el control del seu vehicle, va sortir de la via i va envestir la dona. La víctima, de 56 anys i veïna de Terrassa –i amb segona residència a Torredembarra–, va ser traslladada encara amb vida fins a l'hospital, on va morir unes hores després.

L'home va donar positiu en el control d'alcoholèmia i va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi imprudent, i un altre contra la seguretat del trànsit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.