Un ferit greu en un accident de trànsit al nucli urbà d'Amer, a la Selva

Va xocar amb el cotxe contra dos turismes més que hi havia aparcats

Els fets van passar cap a les 5 de la matinada d'ahir quan el vehicle circulava per l'avinguda de la Selva, a Amer, i per causes que es desconeixen va impactar contra dos cotxes que hi havia aparcats al carrer. A resultes de l'impacte, un dels cotxes va anar a parar contra l'aparador d'una sabateria, i l'altre, contra l'aparador d'una empresa d'assegurances. Els aparadors de tots dos establiments van resultar amb danys materials diversos. Aquest segon vehicle, a més d'impactar contra l'aparador, també ho va fer contra un tercer cotxe que també estava aparcat, el qual va resultar amb diversos desperfectes als vidres i al parafangs de la part posterior. El conductor de l'Opel Corsa va haver de ser rescatat pels bombers, i va ser traslladat amb ferides greus a l'hospital Josep Trueta de Girona.

Dues víctimes mortals

Ahir al matí el conductor d'un turisme va morir després que el vehicle que conduïa sortís de la via a Alcoletge (Segrià). Els fets, segons fonts de Mossos d'Esquadra, van passar al punt quilomètric 467 de la carretera A-2, i la policia va rebre l'avís a dos quarts i cinc de set del matí. El conductor era un home de 69 anys, veí de Barcelona. En el cotxe també viatjava una dona, que va resultat il·lesa. D'altra banda, ahir al migdia va morir un ciutadà holandès de 56 anys al quilòmetre 241 de la carretera N-260, al terme municipal de Ribera d'Urgellet (Alt Urgell), quan es va precipitar per un barranc amb la motocicleta que conduïa.

Motorista greu

Un home de 34 anys va quedar ferit greument ahir a la matinada a Tortosa quan la motocicleta que conduïa va impactar contra un pal de la llum. L'accident va passar cap a un quart de 5 de la matinada quan la motocicleta va sortir de la via i va xocar contra un pal de la llum al carrer Palamós de Tortosa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.