Detenen un conductor begut implicat en un accident mortal a Bescanó

El cotxe del detingut va xocar frontalment contra un altre vehicle i va morir una noia de 29 anys

L'accident va passar dijous a les onze de la nit al punt quilomètric 111,7 de la carretera N-141e. Un Peugeot 406, conduït pel jove de Bescanó, anava en direcció cap a Salt quan va xocar contra un Fiat Punto, que circulava cap a Amer. L'impacte va ser brutal en els dos vehicles i, fins i tot, el motor del Peugeot va sortir volant uns quants metres. Els bombers van haver de treure de la ferralla la conductora del Punto, la noia d'Amer, que va morir. Per la seva banda, el jove de Bescanó va resultar ferit lleument i els Mossos d'Esquadra li van fer la prova d'alcoholèmia. El conductor va donar un resultat positiu de 0,46 mg/l –el màxim permès és de 0,25 mg/l– i va quedar detingut acusat d'un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sota l'efecte de les begues alcohòliques i un delicte d'homicidi imprudent. Ahir al matí, va passar a disposició judicial i va quedar en llibertat.

Millores a la carretera

Des de final d'any, hi ha un grup creat al Facebook que reclama millores per a aquesta via on va passar l'accident, coneguda com la carretera de la vergonya. Han enviat cartes a la Generalitat i a alcaldes i ahir van tornar a posar el crit al cel pel sinistre mortal i també per un altre accident que va haver-hi dijous. Sobre la taula hi ha un projecte de millora del traçat, però encara no s'ha executat. El grup no descarta organitzar mobilitzacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.