Moren l'home i el nadó que van quedar ferits en l'accident a Vidreres

El sinistre va passar dimarts a la tarda i una dona ja va morir a l'acte

Dimarts a les dues de la tarda, un Renault Scénic, en què anaven tres persones i que portava una L de conductor novell, va topar frontalment amb un Audi A3, on només hi viatjava una persona. A més, un altre vehicle també va resultar implicat en l'accident. De resultes del xoc, una dona de 30 anys veïna de Barberà del Vallès, que anava al seient del copilot del Renault, va morir a l'acte, mentre que el conductor, un home de 36 anys veí de Barcelona, va resultar ferit greument i va ser evacuat a l'hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona. En el cotxe, hi anava el seu fill, un nadó d'un mes, que també es va fer lesions molt greus i va ser traslladat a l'hospital de Sant Joan de Déu, també de Barcelona. El pare i el fill, però, tenien ferides tan greus que no van poder sobreviure. Per la seva banda, l'ocupant de l'Audi A3 va ser evacuat a l'hospital de Calella.

Ahir a la tarda, es va activar el pla d'emergències per transports de mercaderies perilloses, perquè un camió va tenir una fuita d'àcid clorhídric a l'àrea de servei de l'AP-7 Empordà Nord, a Garrigàs. Ningú no va prendre mal, però es va haver de tancar el complex i també la gasolinera durant una hora i mitja, mentre es transvasava el producte a un altre camió cisterna.

També ahir a la tarda un camioner de 44 anys va morir a l'eix transversal, a Muntanyola (Osona), quan el seu vehicle va xocar amb un altre camió. El xòfer d'aquest últim vehicle va resultar ferit greument.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.