Interior traslladarà el parc de bombers de Figueres a Santa Llogaia d'Àlguema

El Departament d'Interior ha acceptat uns terrenys que ha ofert l'Ajuntament de Santa Llogaia d'Àlguema per traslladar-hi el parc de bombers de Figueres.

Fonts dels Bombers de la Generalitat van explicar ahir que el parc de bombers de Figueres necessita una ampliació però que no es disposa de terrenys per poder-la fer. L'oferta de la cessió d'uns terrenys per part de l'Ajuntament de Santa Llogaia d'Àlguema va ser ben rebuda pel Departament d'Interior, que ja ha comunicat a l'Ajuntament de Santa Llogaia d'Àlguema que els acceptava.

Les mateixes fonts van indicar ahir que aquells terrenys municipals reuneixen totes les condicions, tant pel que fa a amplitud com pel que fa a la situació, propera a Figueres i de fàcil accés. També van precisar les fonts que el trasllat del parc de bombers de Figueres a Santa Llogaia d'Àlguema no és una previsió a curt termini perquè encara ni s'han encarregat els projectes i de moment només s'han fet gestions.

De tota manera el secretari general d'Interior, Joan Boada, va confirmar ahir la decisió del departament que la futura seu del parc de bombers sigui a Santa Llogaia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.