Successos

policial

Primera comissària de la Policía, a la Jonquera

Per primera vegada a les comarques gironines i a Catalunya, la Policía Nacional tindrà una dona comissària. Es tracta de María Alicia Malo Sánchez, que prové de Madrid i que s'incorporarà com a comissària coordinadora de fronteres amb seu a la Jonquera i amb responsabilitat de comandament sobre els altres punts fronterers: Camprodon i Portbou.

María Alicia Malo substituirà en aquesta tasca Jesús Maria Gómez, que ha estat destinat a Sevilla. El canvi de comissari a la Jonquera es produeix poc després que també s'hagi produït un relleu en el càrrec de comissari provincial de Girona, plaça que ara ocupa Emilio Monge Ruiz, que ha substituït Sebastián Trapote, que va ser ascendit al número 2 de l'organigrama del cos a Catalunya com a cap de la unitat de coordinació operativa territorial de la prefectura superior. Es dóna la circumstància que Monge també havia estat destinat com a comissari coordinador de fronteres durant uns mesos de l'any 2008 a la Jonquera, un enclavament estratègic al qual periòdicament es destinen les UIP (unitats d'intervenció policial) de Madrid.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.