Successos

judicial

L'exalcalde de Vilopriu podrà ser identificat per les dents

La identificació oficial del cadàver de l'exalcalde de Vilopriu Pere Cos, trobat mort a casa seva, podrà fer-se amb relativa celeritat, ja que l'odontòleg que el tractava ha contactat amb els metges forenses per oferir-los la fórmula dental del finat, a efectes que puguin fer la comparació amb les del cadàver, que encara és al dipòsit. Si no s'hagués trobat la fórmula dental, s'hauria hagut de recórrer a la tècnica de l'ADN, més lenta, per fer la identificació, ja que no es va poder fer a través de les empremtes perquè quan va ser trobat Cos feia setmanes que era mort.

Estranyats que no votés

Pere Cos, ara regidor de CiU, que va ser un dels investigats per l'onada de focs a Vilopriu i també pels anònims relacionats amb els incendis, va ser trobat a faltar al poble per primer cop el dia de les eleccions. Tothom va trobar molt estrany que no anés a votar perquè no hi faltava mai. El dia 7 de desembre el van trobar mort, al despatx de casa seva.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.