Detenen tres joves acusats d'haver robat una desena de bicicletes a Banyoles

Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove de 18 anys i veí de Cornellà del Terri i dos menors acusats d'haver robat una desena de bicicletes a Banyoles, a prop de l'estany.

Els robatoris van passar entre els dies 2 i 3 de juliol. La policia va rebre diverses denúncies de ciutadans als quals els havien robat la bicicleta en un pàrquing –els vehicles estaven lligats correctament amb un cadenat–. Els lladres suposadament haurien trencat el cadenat i després haurien fugit amb les bicicletes robades.

Els policies van començar a buscar pistes sobre aquest cas i el dia 6 de juliol van detenir els dos menors d'edat i l'endemà el noi de Cornellà del Terri. Els tres joves van ser acusats d'un delicte de furt, però a un dels menors també li van imputar un delicte d'atemptat als agents de l'autoritat. En concret, l'adolescent va amenaçar els agents i els va intentar agredit. Les detencions es van deixar sense efecte a l'espera que el noi de 18 anys sigui citat pel jutjat i els altres dos per la fiscalia de menors.

Bicicletes recuperades

Amb aquestes detencions, els Mossos d'Esquadra van poder recuperar algunes de les bicicletes sostretes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.