Successos

seguretat

Un homicidi cada vint dies a les comarques gironines

Des de principi d'any s'han detectat 16 crims entre els quals hi ha el del president de la Patronal, Jordi Comas

Des de cap d'any s'han comptabilitzat 16 casos d'homicidis a les comarques gironines la qual cosa suposa un crim cada vint dies, entre els quals hi ha el cas del president de la patronal, Jordi Comas, mort a mans d'uns lladres.

El primer dia de l'any es van descobrir els cossos d'Oleksandre Platikhina, de 54 anys, i la seva dona, Natalia, al seu pis de Girona. La carta que va deixar ell va aclarir que l'havia matat i s'havia suïcidat.

El 24 de gener va ser assassinada a ganivetades Manprit Kaur, a casa seva, a Olot. El seu marit, Ajit Singh, i el seu cunyat, Gurjeet Singh, empresonats.

El 24 de febrer, una batussa a davant de la discoteca Caribbean de Girona va acabar amb el colombià Alexis Vergara mort i tres detinguts: el polonès Lucjan Yan Niesyn i els romanesos Naghi Endre i Andrei Tanassa.

El 10 de març un caporal dels Mossos va matar d'un tret Antonio Tirado Valderrama en una intervenció policial, a Olot. El jutjat manté el caporal imputat per homicidi

El 3 d'abril es va trobar el cos de Josep Subirós, de 93 anys, mort a cops a casa seva, a Figueres. El sospitós és al Marroc i el govern del país no el vol entregar.

El 10 de maig un turista escocès, Craig Mallon, va morir en una baralla nocturna a Lloret. No n'han detingut els autors.

El 22 de maig Antonio Navarro va rebre una pallissa brutal mentre obria el bar Tragos de Girona, i va morir dos mesos després. Hi ha dos empresonats, Medhi Touil i Aalae Eddinne Toulali, i dos imputats, Tamara Bile Fernández i Cristian López.

El 16 de juny una noia hondurenya, Yajaire Reyes Recarte, va morir apunyalada a mans del seu home, Douglas Yaire Ortiz.

El 19 de juny van trobar un esquelet amb un tret al cap en un penya-segat de Tossa.

El 3 de setembre van trobar el cos de Daniel Dovetto, un professor francès, assassinat arran de l'N-II a Pont de Molins. La policia francesa ha detingut els autors del crim.

El 13 de setembre van matar de cinc trets el rus Alexei Propocovhic a Lloret. No hi ha detinguts.

El 6 d'octubre un camioner polonès, Muszynski Jaroslaw, va morir en un pàrquing de Figueres en una batussa amb tres compatriotes. El cas està encarrilat perquè es consideri homicidi imprudent.

El19 d'octubre el veí d'Olot Lluis Sangrador va morir d'una seixantena de punyalades que li va clavar Alejandro Fortuño Blasco.

El 22 d'octubre Chen Xiaowei va matar d'una punyalada el seu company de feina Siambou Koffi a Frigorífics Costa Brava.

El 18 de novembre hi va haver l'assalt mortal a casa de Jordi Comas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.