Successos

judicial

Prohibició d'acostar-se a la nena per al sospitós d'agressió sexual

El jutjat d'instrucció número 1 de Girona va deixar en llibertat ahir Joaquim Güell Juanola, el veí de Camós, de 65 anys, detingut dimarts com a sospitós d'haver agredit sexualment una nena gambiana d'11 anys al taller que l'empresari té al carrer Tarragona de Banyoles. El jutjat va imposar a Güell, que es va negar a declarar sobre els fets que li imputen, l'obligació de presentar-se periòdicament al jutjat i la prohibició d'acostar-se a menys de 200 metres de la nena, de casa seva i de l'escola on estudia. La prohibició impedirà a Güell anar al taller de la seva propietat on es van produir els fets que van motivar la seva detenció, ja que la nena viu en un bloc de pisos del costat mateix.

La història que va ocasionar la detenció de Güell la va denunciar un oncle de la menor que dilluns al vespre es va presentar a la policia local i va dir que la seva neboda era tancada en un local amb Güell i que temia per ella. Quan la policia va trucar a la porta, Güell els va anar a obrir amb la bragueta oberta, però es va excusar dient que l'havien enxampat mentre orinava en un pati interior. Els municipals van fer constar que l'home tenia “el membre viril flàccid” i també que la nena no donava mostres d'estar espantada ni d'haver estat víctima de cap agressió. En aquell moment, no es va detenir Güell. La detenció la van practicar l'endemà els Mossos, després que l'oncle de la nena anés a denunciar que ella els havia explicat que hi va haver agressió sexual.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.