Successos

successos

Detenen un empresari per agressió sexual a una nena d'onze anys a Banyoles

Joaquim Güell, veí de Camós, passarà avui a disposició judicial

Un oncle de la nena va avisar que la neboda era tancada en un local amb el sexagenari

Els Mossos han detingut el veí de Camós Joaquim Güell Juanola, sexagenari, empresari del ram de la mecànica i la reparació de maquinària, acusat d'agressió sexual a una nena gambiana d'onze anys que presumptament s'hauria comès en un local buit que Güell té al carrer Tarragona de Banyoles.

La història comença dilluns al vespre quan l'oncle de la nena d'onze anys va anar a la policia local de Banyoles a exposar que la seva neboda havia entrat amb un home en un local del carrer Tarragona, al barri de la Farga, i que feia molta estona que hi era, no sortia i que ell temia pel que l'adult li podia fer a la nena. Uns policies van acompanyar l'oncle al local i van trucar fins que els van obrir i es va comprovar que, efectivament, la nena era a dins amb Joaquim Güell. L'home va manifestar que havia demanat a la nena que l'ajudés a moure uns mobles i va assegurar que no havia passat res. La nena va corroborar la versió d'ell i, en un primer moment, no va donar mostres d'estar espantada ni d'haver estat agredida. Així i tot, però, va ser traslladada primer a la clínica Salus Infirmorum i després al Trueta per sotmetre-la a una revisió. L'acció policial de dilluns no va suposar la detenció de Güell, tot i que els Mossos ja van obrir les corresponents diligències un cop la policia local els va informar del cas.

Però l'endemà, l'oncle i altres familiars de la nena van anar als Mossos i van assegurar que la nena els havia explicat que havia estat víctima d'agressió sexual per part de Joaquim Güell i aquesta nova denúncia va comportar que els Mossos detinguessin Güell i el portessin a les garjoles, on va passar la nit de dimarts a dimecres. I ahir al matí, els Mossos d'Esquadra el van traslladar a l'escenari dels fets per tal de realitzar una inspecció ocular i buscar indicis de la suposada agressió sexual.

A l'interior del local, els agents hi van detectar alguna cinta de vídeo antiga de pel·lícules pornogràfiques, que no es va considerar que tinguessin prou interès per ser comissades, però sí que van requisar uns embolcalls de preservatius. Güell va assegurar que no els havia utilitzat ell i va explicar que el local serveix en ocasions perquè el seu fill hi faci festes. L'home va tornar als calabossos i avui és previst que declari davant del jutge.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.