Successos

policial

Sis detinguts per haver robat en camions

Els Mossos d'Esquadra han detingut sis homes –d'entre 29 i 44 anys, i de nacionalitat espanyola, sèrbia i marroquina– com a presumptes autors de diversos delictes de robatori amb força en camions estacionats en àrees de descans de l'AP-7 i de l'N-II. El primer dels fets va tenir lloc el 15 de novembre, quan van sostreure els deu palets de mercaderia esportiva d'un camió estacionat en una àrea de descans de la N-II, a la Jonquera. Poc després una patrulla va localitzar un camió carregat amb els objectes robats que circulava per l'autopista per Sarrià de Ter i va detenir el conductor i únic ocupant del vehicle. També van interceptar el conductor d'un turisme que acompanyava el camió i que estava implicat també en el robatori.

Al migdia del mateix dia 15, una patrulla de la comissaria de Figueres, que feia patrullatge preventiu pels pàrquings de camions de la Jonquera, va veure un home que, en detectar la presència policial, va amagar-se entre dos camions estacionats. El van interceptar i van comprovar que portava diversos aparells electrònics, una jaqueta i un joc de claus que acabava de sostraure de dins d'uns camions estacionats a l'aparcament de la Jonquera.

Tres més a Garrigàs

L'endemà, la matinada del 16 de novembre, una patrulla de mossos de paisà va detectar, a l'àrea de servei de l'Empordà Sud, a Garrigàs, tres persones que anaven a peu per una zona fosca amb llanternes. Els mossos van veure que una d'aquestes persones vigilava, mentre que les altres dues es dedicaven a tallar les lones dels camions per mirar la mercaderia transportada. Els agents s'hi van acostar i en identificar-se com a policies les tres persones van fugir corrent. Després d'una persecució a peu, durant la qual els homes van saltar diverses tanques i van travessar l'autopista, el mossos van aconseguir interceptar-los. Els detinguts estan acusats dels danys als camions i de temptativa de robatori. Els detinguts tenen antecedents per robatoris.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.