Successos

successos

Troben mort el veí de Llívia desaparegut a Puigcerdà

Manel Coch, un veí de Llívia de 67 anys que va desaparèixer divendres de la setmana passada, va ser localitzat mort ahir a la una del migdia a Puigcerdà. El cos sense vida de la víctima era a prop d'un canal de rec, al camí de Mas d'en Bordes.

El dia 2 de novembre es va dirigir amb la seva esposa a Puigcerdà perquè ella anava a visitar la seva mare, que està interna en una residència geriàtrica del municipi. L'home va dir que no volia entrar i que ja s'esperaria a fora. Quan la dona va sortir, però, no el va veure enlloc. El va buscar sense èxit i, a les set de la tarda, en va denunciar la desaparició a la comissaria de la policia de la Generalitat de la població. La recerca, inicialment, es va focalitzar pels volts del llac de Puigcerdà, i tant dissabte com diumenge els cossos d'emergències van muntar un important desplegament. Ahir a primera hora del matí es van reprendre les tasques de rastreig, en les quals van participar els bombers, els Mossos d'Esquadra acompanyats de gossos de la unitat canina especialitzada en la localització de persones perdudes, Agents Forestals, efectius de la policia local, veïns de la zona i, a més, es va disposar de l'ajuda d'un helicòpter de la policia de la Generalitat que va anar sobrevolant el perímetre.

Quan hi va haver la desaparició, Coch no duia documentació personal al damunt. Els Mossos van avisar la gendarmeria per la possibilitat que, en tractar-se d'una zona fronterera, hagués passat a l'Estat francès. Als equips de rescat i els familiars els preocupaven les baixes temperatures d'aquests dies a la Cerdanya, ja que no anava gaire abrigat, malgrat que coneixia bé la muntanya.

Va ser una patrulla dels Mossos que formava part del dispositiu la que va interceptar finalment ahir la víctima, que tenia problemes psiquiàtrics.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.