Successos

successos

Desapareix un veí de Llívia a la zona del llac de Puigcerdà

La seva dona va entrar a veure la mare en una residència i en sortir ja no hi era

Els equips d'emergència van estar buscant durant tot el dia d'ahir sense èxit un veí de Llívia de 67 anys, que va desaparèixer el divendres al vespre pels volts del llac de Puigcerdà.

L'home, que actualment pateix problemes de tipus psiquiàtric, va anar a Puigcerdà amb la seva dona, perquè ella anava a visitar la seva mare, que està interna en una residència geriàtrica de la zona. L'home va dir que ell no volia entrar a la residència i que ja s'esperaria a fora. Quan la dona va sortir, però, ja no el va veure enlloc, el va buscar per tota la zona i no va aparèixer. Finalment, va optar per denunciar la desaparició.

Ahir al matí, equips de recerca dels Bombers, dels Mossos i de la policia local es van mobilitzar per rastrejar tota la zona de Puigcerdà i fins i tot es va enlairar un helicòpter per intentar trobar-lo des de l'aire. També es va donar avís a la gendarmeria, davant la possibilitat que, en tractar-se d'una zona fronterera, l'home hagi pogut anar cap a l'Estat francès. A la nit es va suspendre la recerca i és previst que aquest matí es torni a reprendre. Als membres dels equips de rescat i els familiars els preocupen especialment les baixes temperatures d'aquest dies a la Cerdanya, ja que el desaparegut no anava gaire abrigat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.