Successos

trànsit

Set ferits en quatre accidents a la demarcació

Un conductor es troba en estat greu després d'haver patit una topada frontal amb el seu vehicle amb un camió frigorífic a l'N-II a Pont de Molins

Xoc múltiple entre cinc vehicles a Pals

Set persones van resultar ferides de diversa consideració en quatre accidents de trànsit que es van produir entre divendres a la nit i ahir al llarg del dia. En aquests accidents també hi va haver una desena de persones més implicades, però que van resultar il·leses.

L'incident més greu va tenir lloc a Pont de Molins. Una persona va resultar ferida de gravetat en l'accident de trànsit que va succeir divendres a les onze de la nit al quilòmetre 761 a l'N-II. Segons fonts dels Bombers de la Generalitat, en la topada es van veure implicats un turisme i un camió frigorífic que van xocar frontalment. Arran d'això, es va haver de traslladar el conductor del turisme a l'hospital Josep Trueta de Girona amb ferides greus, mentre que els dos ocupants del camió van resultar il·lesos. Els Mossos van haver de donar pas alternatiu als vehicles perquè l'accident va obligar a tallar el trànsit en ambdós sentits de la marxa. La circulació es va restablir a la una de la matinada.

Per altra banda, un total de vuit persones es van veure afectades per un accident múltiple que va tenir lloc divendres al vespre a Pals. El sinistre, que va implicar fins a cinc turismes, va provocar un ferit greu i dos de lleus, que van haver de ser traslladats a l'hospital de Palamós, segons van informar els Bombers de la Generalitat. Els altres cinc, que al final van resultar il·lesos, van ser atesos al lloc dels fets. L'accident va tenir lloc, per causes que es desconeixen, al quilòmetre 343,4 de la C-31.

1
accident
es va produir a l'N-II. Aquest cop a Pont de Molins, en què va resultar ferit greu un conductor
8
persones
es van veure implicades en l'accident de trànsit que es va produir a la C-31 a l'altura de Pals.

Sortida de via a Mallorquines

Una dona va resultar ahir ferida en un altre accident de trànsit que va tenir lloc a la zona de Mallorquines. Els fets van tenir lloc pels vols de dos quarts de deu del matí al punt quilomètric 5,2 de la carretera Gi-555. Segons fonts consultades, un Ford Fiesta de color blanc va envair el carril contrari i va provocar que el conductor d'un Seat Ibiza que circulava per l'altre carril fes una maniobra evasiva. De resultes dels fets, es va produir una col·lisió lateral que va provocar que el Ford acabés sortint de la via i impactant en una zona arbrada. Degut a la topada, la conductora del vehicle estimbat va resultar ferida i l'altre conductor il·lès. De forma preventiva, l'helicòpter del SEM va traslladar la dona a l'hospital Josep Trueta de Girona.

Per últim, dues persones van resultar amb ferides lleus en un accident de trànsit que es va produir ahir a dos quarts de cinc de la tarda a Cabanelles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.