Successos

SUCCESSOS

Un treballador mor aixafat a Maçanet de la Selva

Un contenidor d'ametlles li va caure al damunt a la nau de Frit Ravich

Un treballador de l'empresa Frit Ravich de Maçanet de la Selva va morir ahir a la tarda de resultes d'un accident laboral, en caure-li al damunt un contenidor d'ametlles. La víctima és Pere Bota, un veí de Riudarenes de 56 anys

L'accident va passar pels volts de les dues de la tarda, quan Pere Bota i un altre treballador s'ocupaven de moure un contenidor d'ametlles dintre del recinte de Frit Ravich, situat al polígon industrial de Maçanet de la Selva. Mentre feien aquesta operació amb un elevador mecànic que maniobrava l'altre treballador, el contenidor es va desplaçar i va anar a caure damunt de Bota. Tot i que els treballadors que eren en aquells moments a l'empresa van córrer a auxiliar el seu company i van afanyar-se a treure-li el contenidor del damunt, no van aconseguir salvar la vida de l'empleat. Quan els Mossos de la comissaria de Santa Coloma de Farners van arribar al lloc de l'accident, els companys de Bota ja havien mogut el contenidor, i els policies van comprovar que la víctima havia mort i van activar el protocol judicial corresponent. Els Mossos han posat els fets en coneixement del jutjat de Santa Coloma i també del Departament de Treball de la Generalitat, que s'encarregarà d'obrir també una investigació per aclarir les causes de l'accident. Fins al lloc de l'accident també s'hi van desplaçar una dotació dels bombers de la Generalitat, el cos de vigilants de Maçanet i efectius del SEM.

Accident de tractor

Ahir una persona que es va accidentar amb un tractor a Porqueres va patir ferides greus i va haver de ser traslladada amb un helicòpter fins a l'hospital Josep Trueta de Girona. La víctima feinejava amb el tractor quan va estimbar-se per un marge a la zona de Can Sutirà, a Pujarnol. Els bombers van treure la víctima i la van dur fins on arribava l'helicòpter.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.