Successos

trànsit

Una conductora causa el pànic al Gironès i la Selva

Circula temeràriament i acaba xocant amb un vehicle policial

Una veïna de Girona de 43 anys va ser detinguda ahir per conducció temerària després de circular amb velocitat anormalment reduïda, amb excés de velocitat, conduir pel carril contrari, xocar contra diverses tanques i dos cops contra un cotxe patrulla dels Mossos d'Esquadra. Aquest és el perible que va fer la conductora, que va provocar l'alarma entre els conductors, que no van parar de trucar al 112, per alertar de la perillositat de la seva conducció.

La seva aventura va començar a la C-65. Un mosso d'esquadra que estava fora de servei va alertar els seus companys que hi havia un vehicle que estava circulant molt lentament per la zona de Llambilles. Un cop interceptada, la patrulla va veure com la dona va començar a fer voltes a una rotonda. Posteriorment, quan va tornar a agafar la carretera en direcció a Llambilles, va impedir als vehicles que l'avancessin interposant-se en el seu camí i envaint el carril contrari. A continuació, la dona va començar a fer canvis de sentit tant a la C-65 com a la C-25, a una velocitat que no superava els 30 quilòmetre per hora. En tot moment, la conductora, que va desobeir les indicacions d'una patrulla dels Mossos, va començar a accelerar i a fer canvis de sentit sense control. Els agents de Trànsit van intentar que la dona no arribés a l'N-II, i es va dirigir cap al polígon de Riudellots de la Selva, la zona de l'aeroport i l'autovia. Un cop passat l'aeroport, la dona va tornar a envair el carril contrari i quasi va impactar amb un altre vehicle. Durant la seva trajectòria també va xocar lateralment contra el vehicle policial i diverses tanques a la zona de Cal General, a l'àrea d'Aiguaviva. És precisament en aquest punt quan la conductora va impactar contra la part posterior del vehicle policial i va aturar la seva marxa.

La dona va ser immediatament detinguda i conduïda a la comissaria de Santa Coloma de Farners.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.