Successos

successos

Els detinguts neguen el crim a Pont de Molins

Diuen que van veure marxar l'home amb una dona en un tot terreny

Salime Aroudj i Steve Duval, els dos detinguts que la policia francesa relaciona amb la mort de Daniel Dovetto, el cos del qual va ser abandonat en un voral de l'N-II a Pont de Molins, neguen qualsevol implicació en el crim. La víctima, un educador social veí d'Arzens de 46 anys, habitualment acollia a casa seva persones necessitades. Precisament feia dos dies que tenia acollit al seu domicili Aroudj, un indigent amb un llarg historial delictiu. De fet, la nit que s'hauria comès el crim, el 2 de setembre, Dovetto va organitzar una barbacoa a casa seva amb diversos convidats, entre els quals hi havia els dos sospitosos. Segons declaracions recollides pels diaris francesos, els arrestats van assegurar que quan s'estava celebrant la festa a casa de la víctima, van veure que havia arribat una dona que Dovetto havia conegut per internet. Llavors, segons els sospitosos, l'home hauria marxat amb la dona en un tot terreny i no els van veure més. Quan se'ls va preguntar sobre les pistes que els incriminarien en l'homicidi, Aroudj, que ha estat a la presó sis anys i mig, va explicar que no és cert que la nit del 2 al 3 de setembre marxés a l'Alt Empordà. En aquest sentit, el pidolaire va assegurar que el telèfon mòbil que la policia va interceptar entre Carcassona i la Jonquera no era el seu.

A la presó per robatori

De moment, després de ser interrogats, Aroudj i Duval han estat condemnats a tres anys i a un any de presó respectivament, però per la seva implicació en els dos robatoris que es van cometre a casa de Dovetto els dies 3 i 5 de setembre. La policia continua recollint pistes sobre la implicació del pidolaire i el toxicòman en l'assassinat, mentre busquen un tercer coautor del crim.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.