Successos

crims

Busquen pistes a bordells per intentar identificar l'home assassinat

La víctima no tenia cap senyal identificatiu, ni cicatrius ni tatuatges que puguin servir

Se sospita que no el van matar al mateix lloc on el van trobar

L'autòpsia que es va practicar ahir al cadàver de l'home trobat assassinat arran de la N-II a Pont de Molins, no va detectar cap senyal, com ara cicatrius, tatuatges, operacions, etc., que puguin servir per identificar la víctima. L'home tampoc duia al damunt joies o complements que serveixin de cara a la identificació. S'han agafat les empremtes dactilars que es compararan amb les dels arxius policials per si és possible identificar-lo per aquesta via. La víctima és un home que aparenta tenir una mica més de trenta anys, de complexió prima, més aviat atlètica. Anava despullat de cintura per avall i a la part del tors hi duia una samarreta interior i al damunt una brusa de carrer. La roba s'analitzarà per si pot aportar alguna pista de la seva procedència o lloc de compra.

Mentrestant, els Mossos treballen sobre el terreny per intentar trobar pistes que serveixin per identificar la víctima, pas indispensable, per intentar trobar l'homicida o els homicides. Per això, dilluns mateix van començar a fer visites als diversos bordells que operen a la zona de l'Empordà, sobretot els propers a la N-II per si els seus responsables i empleats recordaven que s'hagués produït algun incident que hagués pogut degenerar en batussa o si algú sabia res d'algun home desaparegut. També buscaven si en algun aparcament havia quedat cap cotxe abandonat que pogués ser de la víctima.

La principal hipòtesi amb la que treballen els investigadors és que l'home no va ser assassinat a l'entrada del camí de terra on dilluns al matí va ser trobat, sinó que el van matar en un altre lloc i després el van llançar arran de l'N-II, suposadament la nit de diumenge a dilluns. Tampoc es descarta que la víctima sigui un ciutadà francès.

El que sí que ha conclòs sense problemes l'autòpsia és que la causa de la mort van ser els múltiples cops al cap que li van ventar. Queda per acabar de definir si el van colpejar amb un sol objecte o amb més d'un i quina mena de garrot era exactament l'arma del crim.

LA DATA

03-09-12
al matí
. Unes persones que circulaven per la N-II van descobrir el cos a l'entrada d'un camí de terra.

LA XIFRA

761
és el punt quilomètric
de l'N-II a l'alçada del qual va ser trobat el cos de l'home assassinat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.