Successos

SUCCESSOS

Troben mort al mar un cambrer de Begur que va anar a banyar-se de nit

El noi, cambrer del restaurant Ca l'Adela i jugador del Begur FC, va dir que anava a banyar-se a la sortida de la feina

Uns submarinistes el van trobar

Kaabouni el Houssine, un jove de 21 anys, veí de Begur, jugador del primer equip de futbol i cambrer del restaurant Ca l'Adela de sa Tuna, va ser trobat mort ahir al matí, dins del mar, per uns submarinistes que es disposaven a entrar l'aigua per fer immersió.

Kaabouni el Houssine, segons les informacions que han transcendit, va dir als seus companys de feina del restaurant Ca l'Adela, quan van haver acabat la feina del dimarts a la nit, que ell se n'anava a banyar-se al mar. No era la primera vegada que, després de la feina, s'anava a fer una remullada. Al matí, la seva família ja va donar la veu d'alarma, en veure que el jove no havia tornat a casa, i van començar a fer gestions per intentar localitzar-lo. A tres quarts de nou del matí, uns submarinistes que entraven al mar a sa Tuna van descobrir que hi havia el cos d'una persona submergit a uns sis metres de la sorra de la platja. Els submarinistes van treure el jove i van avisar el 112, que va activar els serveis d'emergències, que no van poder ni actuar, ja el noi era mort, i, per tant, es va haver d'activar el protocol judicial per procedir a l'aixecament del cadàver.

Els Mossos també van anar a l'escenari dels fets i de la primera inspecció del cos es va deduir que la víctima molt possiblement havia mort ofegada, ja que presentava l'escuma que solen tenir les persones que han respirat aigua. De totes maneres, s'està a l'espera que l'autòpsia que practicaran avui els forenses confirmi que el jove es va ofegar. Kaabouni el Houssine és el vuitè banyista que perd la vida a les comarques gironines. Set de les víctimes han mort a la costa i una, en un gorg de Riudaura. Sumant-hi els nou submarinistes morts, els ofegats aquest any a la demarcació sumen 17. En l'àmbit de Catalunya, els banyistes morts comptant només víctimes a les platges són divuit.

LA XIFRA

19
persones
han mort ofegades a les comarques gironines des del maig passat, comptant-hi els 9 submarinistes.

LA DATA

28.08.12
El noi de Begur
va fer la seva feina normal al restaurant i a la nit, a la sortida, va anar a banyar-se.

Futbolista i estudiant d'hostaleria

Kaabouni el Houssine treballava al restaurant Ca l'Adela però també estudiava hostaleria a Palafrugell.

El jove, de 21 anys, formava part de la plantilla del Begur FC, on el consideraven “un gran jugador”. El seu lloc al camp era de lateral dret. Ja feia tres temporades que jugava al primer equip i precisament ara li estaven preparant la fitxa per la temporada que ve. El jove, que feia anys que vivia amb la seva família a Begur, s'havia format futbolísticament al club en categories inferiors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.