Successos

trànsit

Mor atropellada per un cotxe a Port de la Selva

La víctima, que era veïna de Barcelona, passava pel pas de vianants

Una veïna de Barcelona de 57 anys va morir ahir atropellada per un vehicle mentre creuava la carretera als afores de Port de la Selva. Els fets van tenir lloc pels volts de tres quarts d'una del migdia, quan la víctima, Elvira Armengol Martínez, travessava per un pas de vianants que hi ha a la carretera GI-612, al punt quilomètric 0,5. El causant de l'accident, un conductor que circulava amb un Hyundai de color groc, no va veure la dona i la va envestir. Es van desplaçar fins al lloc dels fets una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) amb el suport d'un helicòpter medicalitzat. Malauradament, però, i malgrat els esforços, no es va poder fer res per salvar-la vida a la víctima a causa del fort impacte que va rebre. Segons fonts pròximes a la investigació, el conductor no va ser detingut ja que va donar negatiu en les proves de drogues i alcohol. Tot i que encara s'estan investigant les causes de l'accident, tot apunta que es tracta d'una badada o una imprudència. Cap dels quatre ocupants del turisme van resultar ferits.

Quatre vianants morts

Aquest any ja han mort quatre vianants víctimes d'accidents de circulació a la demarcació. L'últim accident va tenir lloc el 30 de març, quan el conductor d'un camió va fer marxa enrere i va atropellar una dona de 81 anys al carrer Rocacorba de Sant Gregori.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.